Koh Samui nyaralás, 3 éj Bangkok Ramada D'MA+7 éj Koh Samui First Bungalow Beach Resort

Nyaralás pihenés, üdülés Koh Samuin, Akciós Koh Samui utak, családi utazások

Koh Samui nyaralás. Városnézés Bangkokban, nyaralás, pihenés Koh Samui szigetén, Chaweng Beachen.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ***
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 13 nap/10 éj

Indulások:

Program leírás:

Koh Samui nyaralás, kombinált ajánlat 10 éjszakára: 3 éjszaka Bangkokban + 7 éjszaka Koh Samuin az alábbiak szerint:

Indulási időpontok : 2019. április 12.-től naponta

1. nap: Indulás menetrend szerint az Emirates, Qatar Airways vagy az Aeroflot légitársaság járatával Budapestről dubai, dohai vagy moszkvai átszállással Bangkokba.

2. nap: Délután érkezés Bangkokba, majd transzfer a szállodába. Délután aklimatizálódás, szabad program.Este fakultatív programlehetőség (Siam Niramit vagy Vacsoraest a Chao Phraya folyón)

3. nap: Reggeli után egész napos városnézés egyénileg Bangkokban. (Királyi Palota, Smaragd Buddha, Fekvő Buddha, Arany Buddha, Hajnal Templom, Jim Thompson Ház).

4. nap: Szabad program Bangkokban. Egész napos fakultatív programlehetőség Bangkokból (Úszópiac, Vasúti piac, Ayutthaya, Kwai folyó, Erewan vízesés).

5. nap: Reggeli után transzfer repülőtérre, majd utazás a Bangkok Airways közvetlen járatával Koh Samuira. Érkezés után transzfer a szállodába.

5.-12: nap Pihenés, strandolás, napozás a homokos tengerparton. Fakultatív programlehetőségek Koh Samuin (Koh Phangan, Koh Tao, Angthong Nemzeti park).

12. nap: Délutáni órákban transzfer a repülőtérre, indulás a Bangkok Airways járatával Bangkokba.

13. nap: Menetrend szerint indulás az Emirates, Qatar Airways vagy az Aeroflot légitársaság járatával Bangkokból dubai, dohai vagy moszkvai átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

A Koh Samui nyaralás alapára tartalmazza:
- Budapest-Bangkok-Koh Samui - Budapest repülőjegyet
- Szállást Bangkokban 2 ágyas Deluxe szobában reggelivel 3 éjszakára
- Szállást Koh Samuin 2 ágyas Beach bungalóban reggelivel 7 éjszakára
- Privát transzfereket a repülőtér-szálloda-repülőtér-szálloda-repülőtér között

A Koh Samui nyaralás alapára nem tartalmazza:
- Adókat, illetékeket és díjakat, mely 140.000 HUF / fő
- Kötelezően megkötendő sztornó és balesetbiztosítást, mely 39.500 HUF / fő

Fontos: a csomag teljes ára a főszezonban (2019.júl.12.-aug.31.) 561.700 HUF/fő.

A fenti akciós ár 2019. március 31-ig megrendelt és leelőlegezett foglalásokra érvényes, kivétel  főszezonban  2019.július 15.- augusztus 31.-ig!

Koh Samui

A thai földnyelven félúton lefelé a Sziámi-öbölben halványan látható Koh Samui-szigetcsoport egyre népszerűbbé. A hátizsákos turisták utolsó menedékének számító Koh Samui - koh szigetet jelent - manapság fokozatosan alakul át drága üdülőterületté.
Koh Samui Thaiföld harmadik legnagyobb szigete, tucatnyi pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik. A két leghosszabb Chaweng és Lamai, melyek a legjobban kiépítettek. A kisebbek, mint a Bophut, Chaweng Noi, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam olyanok, mint egy képeslap. Tiszta kék tenger, fehér homokos strand buja zöld kókuszpálmafákkal.

 

Koh Samui utazás

Aki kulturális igényeit már kielégítette Bangkokban, az forduljon Koh Samui felé. Pompás strandok, várják a Koh samuira látogatókat. (Chaweng Beach, Chaweng Noi Beach, Bophut Beach, Meanam Beach). Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a szigeten. Az élet könnyed és kozmopolita. Dél felé utazva Bangkok fényévnyi távolságra tűnik. Búvárkodás, halászás, úszás vagy egyszerűen lazítás a kristálytiszta tengerben, napozás vagy séta a fehér homokos, pálmafákkal övezett tengerparton - Koh Samui rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

 

Mikor utazzunk Koh Samuira ?

Koh Samuin az év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28-30 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Koh Samuin az igazi főszezon január közepétől március végéig, ill. július elejétől augusztus végéig tart. A nyári főszezonban (kora este 5-6 óra között) rendszeresek a monszunesők, de ez a nappali napozást, pihenést, fürdést nem befolyásolja. Koh Samura szinte egész éveben érdemes utazni, az igazi esős időszak november-decemberben van Koh Samuin, ekkor nem javasoljuk az utazást.

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 543 700 Ft/fő-től

Gyerek: 410 800 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2019. április 12 - 2019. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 9 HUF / THB árfolyamig garantáljuk. Abban az esetben, ha a HUF/THB árfolyam a Raiffeisen és a Siam Commercial Bank közép árfolyamainál magasabbak, mint 9 HUF, úgy az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.