Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Családi utazás Thaiföldre gyerekekkel

A családi nyaralás akkor válik mindenki számára valódi nyaralássá, ha a gyerekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat és kipihenten, feltöltődve érkeznek vissza a mindennapok mókuskerekébe.

Egy családi nyaralás során fontos szempont, hogy gyerekbarát szállodát találjunk. A szállodában legyen családi szoba, ahol mindenki kényelmesen, külön ágyban, ill. a szülők külön szobában vagy légtérben tudnak aludni. Továbbá fontos szempont, hogy legyen a kisgyermekek számára gyermekmedence, ahol leér a gyerekek lába, így biztonságosan tudnak lubickolni a medencében.

Thaiföld egyértelműen a családi nyaralás helyszíne. Az Andaman tenger vagy a Thai Öböl tenger partjain pálmafákkal övezett, finom homokos, lassan mélyülő strandokat találnak az utazók. Az aranysárga és fehér homokos strandok partjait kellemes meleg víz mossa, melyek remek fürdőzési lehetőséget kínálnak a családok/kisgyermekes családok számára is.

Ajánlott strandok Thaiföldön : Karon Beach, Kata Beach ( Phuket ), Nanghtong Beach ( Khao Lak ), Mae Phim Beach ( Rayong ), White Sand Beach, Klong Prao Beach ( Koh Chang ), Chaweng Beach, Chaweng Noi Beach ( Koh Samui )


Családi, családbarát Thaiföldi utazás, nyaralás, üdülés, pihenés


Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!