Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Esküvő

Az esküvő az a jogi aktus, amely házasság a jogérvényességéhez szükséges. Házasság akkor jön létre, ha az együttesen jelenlévő házasulók az anyakönyvvezető vagy egyházuk képviselője előtt és két tanú együttes jelenlétében személyesen kijelentik, hogy egymással házasságot kötnek. Jelenleg ma Magyarországon a polgári házasságkötést ismerik el joghatályosan; számos országban az egyházi esküvő egymagában is érvényes.

Esküvő Thaiföldön

Thaiföldön csak nem hivatalos esküvőt tudunk szervezni. Ettől függetlenül egy tengerparti esküvő Thaiföldön minden pár életében egy életre szóló élmény, még ha az a magyar törvények szerint nem lesz hivatalos. Nem csak fiatal pároknak, de idősebbeknek is ( pl. házassági évforduló kapcsán ) ajánljuk a tengerparti esküvőt, mely feledhetetlen lesz mindenki számára.


Phuket

Phuket a Malajziáig terjedő csodaszép földnyelv Thaiföld leggyorsabban fejlődő üdülőterülete az Andaman tenger partján. A magyar turisták körében a legnépszerűbb üdülőhely Phuket, ezért sokan választják nyaralásuk helyszínéül. Budapestről Phuket akár az Emirates, akár a Qatar Airways járataival egy átszállással elérhető. Bangkokból Phuket már olcsó fapados járatokkal is elérhető, melyek kb. 1 óra alatt teszik meg a Bangkok-Phuket közötti távolságot.

Esküvő Phuketen

Pompás strandok, várják a Phuketre látogatókat. ( Patong Beach, Karon Beach, Kata Beach ). Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a szigeten. A phuketi sküvő után lehetőség van búvárkodásra, kirándulásra, úszásra vagy egyszerűen lazításra a kristálytiszta Andaman tengerben. Ezek után Phuket rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Pattaya

Nincs még ötven éve sem, amikor is Pattaya csak egy kis halászfalucska volt. A fordulat 1959–ben következett be, amikor a területet néhány amerikai katona látogatta meg, akiknek bázisa Nakhon Ratchasimán volt. Kibéreltek egy házat és a kristálytiszta tengernek köszönhetően maradtak is néhány napig. Amikor visszatértek a bázisra, akkor gyorsan terjedt a hír egy létező varázslatos helyről. Nem tartott sokáig és más katonai képviselők is kezdtek Pattayára szállingózni. A további fejlődés csak idő kérdése volt.

Esküvő Pattayán

Pattaya ma már híres és hírhedt üdülőhely, már hosszú évek óta Thaiföld leglátogatottabbjai közé tartozik. Pattaya városa számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki.
Pattayai esküvő után meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, a számos egzotikus étterem egyikét, játszhatunk teniszt vagy golfozhatunk az összesen tizenkettő tizennyolc lyukú pálya valamelyikén. A környező tizenkét korall sziget a búvárok paradicsoma. Kipróbálhatja a sporthorgászatot, a vízi scooter-t, a parasailing-et, a vízisít, a windsurfinget, a motorversenyt, a bowling-ot vagy a sportlövészetet. A lehetőségek széles sorából biztosan mindenki tud választani magának.

Krabi

Krabi Thaiföld déli tartománya az Andamán tenger partján. Krabi talán az ország legrégebbi települése, melyet folyamatosan laknak.
Krabi számos sziklával és barlanggal rendelkezik, ahol ősi színes festményeket, kőeszközöket, gyöngyöket, kerámia- és csontvázmaradványokat találtak. Úgy vélik, hogy időszámításunk előtt 25.000-35.000 évvel Krabi a homo sapiensnek adott otthont, ekkor "Ban Thai Samor" -nak hívták.

Krabi provinciához a szárazföldön magas földek és síkságok tartoznak, az Andamán-tengerben 130 kisebb-nagyobb sziget tartozik hozzá.
Ide tartoznak a csodálatos szépségű "Phi Phi szigetek", a "Paradise on Earth" homokos tengerpartjai és a tengerben lévő mészkő sziklái. A "Lanta-szigetek" (amelyek Krabi városától délre találhatók) mangrove-erdői, homokos strandjai és a meredek hegyek egzotikus erdei. Az "Ao Nang" és a "Rai Ley-öböl" egyedülállóan szép homokos strandjai, meredek oldalú mészkő hegyei és sziklái, melyek a világ minden tájáról vonzzák a hegymászókat.

Esküvő Krabin

Krabi tartomány kiemelkedő természeti szépségű terület. A klasszikus szűz strandok, melyeket erős, mészkő képződményekkel szegélyeznek, Thaiföld egyik elképesztően szép területe. Krabi partvidékén ritkán látogatott trópusi szigetek, pálmafákkal teli strandok, vízesések, barlangok és furcsa sziklaalakzatok vannak.
Krabi esküvő után a gyönyörű és pihentető táj mellett Krabi kalandot is kínál azoknak, akik szeretik az idejüket aktívan eltölteni. Kajakozás, vitorlázás, madármegfigyelés, snorkeling, sziget- és barlangtúrák, sziklamászás, csak néhány a kínálkozó lehetőségek közül .

Khao Lak

Egy kb. húsz kilométer hosszú parti sáv, nyaraló-üdülő terület, strandövezet Thaiföld déli részén, az Andaman-tenger partján Phang Nga tartományban. Phuket szigettől 37 kilométerre északra, Phuket nemzetközi repülőterétől 76 kilométerre található. Khao Lak családoknak, nyugalomra, csendre és a természet szépségeinek élvezetére vágyóknak ajánlott. Khao Lakról a környező szárazföldi és tengeri természetvédelmi területek Khao Sok, Khao Lak, Similan, Surin, Tachai szigetek könnyen elérhetőek., mid a kirándulók, mind a sznorkelezők és búvárkodni vágyók számára. Továbbá mindazon kirándulások elérhetőek, melyeket Phuket szigetéről is ( Phi Phi, James Bond stb)Khao Lak régiónak három jelentősebb települése van: Bang La On, Bang Niang és Khuk Khak. Bang La On nevezhető leginkább központi résznek, itt sok bolt, bankfiókok és éttermek várják a turistákat.

Esküvő Khao Lakon

Pompás strandok, várják a Khao Lakra látogatókat. Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak Khao Lakon. A Khao laki sküvő után lehetőség van búvárkodásra, kirándulásra, úszásra vagy egyszerűen lazításra a kristálytiszta Andaman tengerben. Ezek után Khao Lak rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Koh Chang

Koh Chang a 2. legnagyobb szigete Thaiföldnek. Tengeri nemzeti parkja 52 kisebb szigetből áll. Koh Chang Thaiföld kétségkívül legegzotikusabb, paradicsomi szigete a kambodzsai határ közelében, Bangkoktól kb.400 km-re található (Tratból komppal elérhető). Az esőerdővel borított hegyek mélyén megbúvó vízesések, a tengerparton karibi szigetek hangulatát idéző, fehér homokos, pálmaligetes strandok és a vízre épült kis halászfalvak minden ideérkezőt azonnal lenyűgöznek.

Esküvő Koh Changon

Koh Chang egy kevésbé felfedezett sziget, nem úgy mint Phuket, Koh Samui vagy a többi déli sziget. Azok számára ideális választás, akik a Koh Changi esküvő után szeretnének elmenekülni a mindennapok nyüzsgése elől, vagy egy tartalmas körutazás után szívesen pihennének pár napot háborítatlan környezetben.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!