Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Kína, kínai út, utak, utazás, utazások, körút, körutak, körutazások magyar idegenvezetővel vagy egyénileg ajánlataink

Kína, kínai utak, utazás, körút. Körutazás Kínában. Kínai utazások, körutazások magyar idegenvezetővel

Kína

A Kínai Népköztársaság, ismertebb nevén Kína, Kelet-Ázsia legnagyobb országa, amely egyben túlmutat régióján, mivel mind Közép-Ázsiában, mind a tengeren vannak területei. Kína 1949-től kezdve kettéosztva él: a Kínai Népköztársaság Peking fővárossal, illetve Tajvan szigetéből és annak környékéből álló Kínai Köztársaság, Tajpej fővárossal. Eleinte az utóbbit ismerték el nemzetközileg (még az ENSZ Biztonsági Tanácsában is tajvani képviselők ültek), ám az 1970-es években tapasztalt amerikai–kínai közeledés után megváltozott a helyzet. Bár ma nem tekintik önálló államnak Tajvant, az amerikai erők mindeddig megakadályozták, hogy a Kínai Népköztársaság bekebelezze.

Kína utazás

Aki kulturális igényeit szeretné kielégíteni, ill. gyönyörű természeti értékekre, helyekre vágyik, azoknak jó választás Kína. Kínában mindent megtalál az utazó. Több ezer éves kultúra, gyönyörű építészeti emlékek, nagyvárosok, csodálatos hegyek, völgyek, folyók, rizsföldek, hegyi falvak várják az utazókat.

Kínai körút, körutazás

Kínai körút, körutazás során megismerhetik Kína nagyvárosait és Kína csodálatos természeti szépségeit, ill. betekinthetnek a vidéki kínaiak életébe. Kínai körút, körutazás alatt a nagy távolságok miatt a városok közötti utazás alapvetően belföldi repülőjáratokkal történik, de van lehetőség kipróbálni és megtapasztalni a kínaiak által angolul bullet train-nek hívott gyorsvonatot ( high speed train ), aminek az utazósebessége jelen kor szerint 305 km/óra.

Mikor utazzunk Kínába ?

Kína mérete akkora, hogy nagyjából mindenféle időjárás megtalálható a száraz sivatagitól az esős trópusiig. Minden attól függ, hova kívánunk utazni. Északon kimondottan kellemes a nyár, viszont nagyon kellemetlen a tél. Délen az egész fordítva működik. Vannak helyek, melyek elviselhetetlenül párásak. Ezért mindig előre tájékozódjunk utazási helyünk időjárásáról.

Szezonok Kínában

Alacsony szezon Kínában: November közepétől Február végéig
Elő- és utószezon Kínában : Június, Július, Augusztus
Főszezon Kínában : Április Május, majd Szeptembertől November közepéig
Kínai utazás előtt nagyon figyelni kell a kínai nemzeti ünnepekre, iskolai szünetre, és kiemelten a Kínai Új évre, mert ilyenkor milliók indulnak útnak és akinek nincs előre foglalt jegye a közlekedési eszközökre, ill. nincs előre foglalt szállása, az nagy bajba kerülhet, mert a helyszínen nem fog tudni jegyet venni, ill. szállása sem lesz.

Akciós, olcsó Kínai utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Kínába eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Kínába és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást. Last minute utazásokra ne számítsanak Kína viszonylatában, mert ahogy közeledünk az utazási dátumhoz, úgy egyre jobban telítődnek a helyek a repülőgépeken, ill. a szállodákban is elfogynak az olcsóbb szobák.


Kína, kínai utak, utazás, körút. Körutazás Kínában. Kínai utazások, körutazások

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!