Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Koh Chang

Koh Chang, Távol-Kelet egyik rejtett gyöngyszeme, egy igazi trópusi paradicsom, ahol az élet szépsége és a természet csodái keverednek. Távol a nyüzsgő városok zajától, itt megtalálhatod azt a nyugalmat és békét, amire mindig is vágytál. Koh Chang, melynek neve "Elefánt Sziget" a partjainál horgonyzó hatalmas, zöldellő hegyekről kapta a nevét, amelyek olyanok, mintha az óceánból emelkednének ki. Ez a csodálatos hely tökéletes választás azok számára, akik a természet szépségére, a finom homokos tengerpartokra, kristálytiszta vízre és lenyűgöző víz alatti világra vágynak.

Az utazókat a sziget északi részén található, hosszú, aranyszínű homokkal borított White Sand Beach fogadja, melynek partján számos kényelmes szálloda és hangulatos bungaló található. Ez a terület tökéletes kezdőpontja a szigeten való felfedezéseknek, legyen szó napozásról, úszásról vagy csak a naplemente csodálásáról egy pálmafa árnyékában.

A kalandvágyóknak Koh Chang számtalan lehetőséget kínál. A sziget belsejében buja, érintetlen dzsungel terül el, amely otthont ad számos vadon élő állatfajnak, és számos túraútvonalon keresztül felfedezhető. A legnépszerűbb túrák közé tartozik a Klong Plu vízesés, amely egy rövid sétával érhető el, és ahol a hűs vízben való fürdőzés igazi megváltás a trópusi hőségben.

A vízi sportok szerelmesei is megtalálják számításukat itt. A sznorkelzés és búvárkodás rajongói felfedezhetik a sziget körüli korallzátonyokat, ahol színes halak és egyéb tengeri lények sokasága él. A kajakozás szintén népszerű tevékenység, mely során a sziget eldugott öbleit és természetes szépségét fedezhetik fel az utazók.

Aki igazán el akar merülni a helyi kultúrában, annak érdemes ellátogatnia a sziget déli részén található halászfalvakba, ahol a helyiek mindennapi életébe nyerhet betekintést, és kipróbálhatja a frissen fogott tenger gyümölcseit kínáló helyi éttermeket. Koh Changon az esték is felejthetetlenek. A White Sand Beach és más népszerű strandok mentén sorakozó bárok és éttermek kellemes helyszínt biztosítanak egy pohár ital elfogyasztásához, miközben a lágy tengeri szellő simogatja az arcot.

Koh Chang nem csak egy úti cél, hanem egy élmény, amely összekapcsolja az embert a természettel és lehetőséget ad arra, hogy elszakadjon a mindennapok zajától. Legyen szó pihenésről, kalandról vagy kulturális felfedezésről, ez a gyönyörű sziget mindenkit képes lenyűgözni. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy felfedezze Koh Chang varázslatos világát, ahol minden nap egy új kaland vár!

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!