Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Pattaya utak, utazási ajánlatok, nyaralás, üdülés, akciós Pattaya utazás ajánlataink

Pattaya

Nincs még ötven éve sem, amikor is Pattaya csak egy kis halászfalucska volt. A fordulat 1959–ben következett be, amikor a területet néhány amerikai katona látogatta meg, akiknek bázisa Nakhon Ratchasimán volt. Kibéreltek egy házat és a kristálytiszta tengernek köszönhetően maradtak is néhány napig. Amikor visszatértek a bázisra, akkor gyorsan terjedt a hír egy létező varázslatos helyről. Nem tartott sokáig és más katonai képviselők is kezdtek Pattayára szállingózni. A további fejlődés csak idő kérdése volt.

Pattaya utazás, nyaralás, üdülés

Pattaya ma már híres és hírhedt üdülőhely, már hosszú évek óta Thaiföld leglátogatottabbjai közé tartozik. Bangkoktól kb. 150 km-re délkeletre található, busszal az út Pattayára a közlekedési helyzettől függően kb.2-3 óráig tart. Pattaya városa a számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki.

A hírhedt éjszakai élet mellett meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, a számos egzotikus étterem egyikét, játszhatunk teniszt vagy golfozhatunk az összesen tizenkettő tizennyolc lyukú pálya valamelyikén. A környező tizenkét korall sziget a búvárok paradicsoma. Pattayán sok búváriskola, ill. búvárbázis működik (a korall szigetek körüli merülés inkább az amatőröknek ajánlott, a látótávolság a vízben akár 12 m is lehet). Kipróbálhatja a sporthorgászatot, a vízi scooter-t, a parasailing-et, a vízisít, a windsurfinget, a motorversenyt, a bowling-ot vagy a sportlövészetet. Érdemes meglátogatni a buddhista templomot a Wat Yanasangwararam-ot, a Big Buddha szobrot, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik az egész partra, az Óceán akvaparkot, a híres thai masszázsokat vagy a thai box mérkőzések egyikét. A lehetőségek széles sorából biztosan mindenki tud választani magának.
Amennyiben nyugodt szabadságra vágyik tele romantikus helyekkel és elhagyatott tengerpartokkal, akkor Pattaya nem a megfelelő célállomás.

Mikor utazzunk Pattayára ?

Pattayán az év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Pattayán a főszezon November 01-én kezdődik és Március végéig, április közepéig tart. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más időszakban nem lehet Pattayára utazni. A nyári esős, monszunos időszakban sokszor esik az eső, a tenger hullámos.

Akciós, olcsó Pattaya utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Bangkokba, ill. onnan Pattayára eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Bangkokba és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást. Last minute utazásokra ne számítsanak Bangkok viszonylatában, mert ahogy közeledünk az utazási dátumhoz, úgy egyre jobban telítődnek a helyek a repülőgépeken, ill. a szállodákban is elfogynak az olcsóbb szobák.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!