Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Túrák

Phang Nga-öböl (James Bond)   -   25 800 Ft / fő

long tail boat és kenu


Egész napos Phang Nga öböl túra (James Bond szikla)

A belsõ hegyekben mangrove és örökzöld erdõket, öblöket, barlangokat találunk. A partszakasz monostoraival együtt izgalmas kalandot ígér az öko-túristáknak. Phang Nga rendelkezik a legígéretesebb búvár helyekkel Thaiföldön. Különösen Mu Ko Surin és a Mu Ko Similan Nemzeti Park.
Phangnga egy igazán jó hely a búvárkodás iránt lelkesedõknek. Itt játszódott " James Bond 007 a holnap markában "címû film. A Phang Nga-öböl béli kirándulás a legnépszerûbb programok egyike. Lehetõség nyílik a Phanyee- sziget Muszlim közösségének meglátogatására.
Kao Ping-gan egy nagyon kicsi sziget. Kao Ping-Gan név, szó szerint ferde hegyet jelent. Egy nagyobb szikla van beszorulva a kettõ másik közé: a kisebbik fél lent található, és a másik meg úgy néz ki, mint ami épp le akarna csúszni a másikról.
A Kao Tapoo vagy a James Bond sziget is, a Kao Ping-Gan kis öblében találhatók, ahová csak csónakkal lehet bejutni. Tapoo körmöt jelent, és ez a hatalmas kõ a tengerbõl emelkedik ki, amire a neve is utal: lapos és széles a tetején és nagyon keskeny a vízszintnél. Ez a hely a James Bond filmek után vált igazán híressé. „The Man with the Golden Gun” címû filmet is részben itt forgatták.
Koh Panyee egy kis sziget, mely varázslatos falucskája bizonytalanul áll a kis cölöpökön, és messzirõl kitûnik a vízbõl. Fõként Muszlimok lakják, akiknek egyedülálló, nagyon sajátos kultúrája teljesen el van zárva a szárazföltõl, és a modern világszemlélettõl, több mint száz éve. Ajándék boltok és tengeri ételeket felszolgáló éttermek gondoskodnak a látogatók jóllétérõl.

Program & Útiterv
08.00 Találkozás a hotelnél
08.30 Indulás Phang Nga felé busszal
10.30 Long tail hajóval hajózás a Phang Nga-öbölben a Nemzeti Parkon keresztül, amely mangrove erdeirõl is híres. Útközben Khao Ma Ju, Khao Nom Sao és Khao Chang "kõszobraiban" gyönyörködhetünk. A  legtávolabbi pont, amit a kiránduláson meglátogatunk a Khao Phing Kan sziget, innen csak 40 méterre található a Koh Tapu 20 méter magas mészkő szikla , mely a köznyelvben mindenki csak James Bond sziklaként emleget. A szikla megtekintése után folytatjuk az öböl felfedezését, de már kenuba szállva.
12.30 Az ebédet a pillérekre épített muszlim faluban Koh Panyeeban fogyasztjuk el. Ebéd után lehetőség nyílik ajándéktárgyak vásárlására is a helyi lakosoktól. 
14.30 Indulás vissza a kikötőbe, közben megállás a Majom templomnál.
16.00 Megérkezés a khao laki szállodába.

Egész napos Phang Nga öböl túra tartalmazza:
A légkondicionált szállítást oda-vissza
A hajóval történõ szállítást mentõmellényben
Az angol nyelvű idegenvezetést
Az ebédet
A biztosítást
Nemzeti Parkba belépõ díjakat.

A szervező a program változás jogát fenntartja!

Fotógaléria321
Thaiturizmus © 2014-2021 Minden jog fenntartva!