Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Túrák

Koh Phangan   -   19 000 Ft / fő


Ez egy paradicsomi sziget a Thaiföldi-öbölben. 100 km-re helyezkedik el Thaiföld déli Surat Thani tartományától és kb. 15 km-re híres Koh Samui szigetétõl. Koh Phangan Samui szomszédai közül a legnagyobb, 168 négyzet km-éterével. Több mint a 70%-át a teljes területnek hegyek, és trópusi esõerdõk borítják. Az alföldön kókusz –földeket találunk. Körülbelül 8000 ember él Koh Phanganben. Közöttük Kínaiak, akiknek az õsei Kínából települtek ide, több mint száz évvel ezelõtt. Az emberek többsége Thong Sala városban él. Általános Thai nyelv a hivatalos, de inkább a déli dialektust beszélik a helyiek. Az angolt az üzleti életben és a turista területeken beszélik. A lakosság több mint 95%-a buddhista, de van néhány Muszlim a Ban Tai faluban.
Koh Phangan legfontosabb terméke a kókusz. Minden hónapban Koh Samui és Koh Phangan több mint 1 millió kókuszt exportál Bankokba. Más szigetek a halászatból élnek és természetesen, a növekvõ turizmusból.

Útiterv

07.30   Transzfer a hoteltõl a Maenam kikötõbe.
08.00 Megérkezés a Maenam kikötõbe, ahol egy kis reggeli várja a kirándulókat.
08.30   Elindulás a kikötõbõl Koh Phangan-ra.
09.00 Megérkezés Thong Sala kikötõbe. Innen helyi taxival folytatják a kirándulást. Az elsõ megálló a Kínai templom. Ezután elefántetetés következik a parkban.
10.30 Egy autentikus halászfalu meglátogatása, ahol ajándékokat lehet vásárolni.
11.00 Kávészünet következik és a kilátó megkeresése Phangan Utopia menedékhelyen. Továbbindulás Koh Mah-ra, ahol sznorkelezésre Mae Had tengerparton.
12.00   Ebéd a Mae Haad tengerparti étteremben.
13.30  Megérkezés a Kao Thum Templomba, ahol a festõi kilátásban lehet gyönyörködni, mielõtt pihenni indulnak  Haad Rin- ra , ahol a világhírû " Full Moon" partikat tartják.
16.00  Visszatérés  Koh Samui-ra, transzfer a szállodába.
 
A fenti ár tartalmazza:
- transzfereket hotel - kikötő - hotel útvonalon.
- könnyű reggelit (tea, kávé, gyümölcs, pirítós, gyümölcslé)
- ebédet
- felszerelést a sznorkelezéshez
- mentő mellényt
- angol nyelvű túravezetőt.
 
A szervező a program változás jogát fenntartja!

 

Fotógaléria21
Thaiturizmus © 2014-2021 Minden jog fenntartva!