Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Jelenleg rövid távú turisták nem tudnak Thaiföldre utazni. Thaiföld azokat a turistákat, nyugdíjasokat várja, akik 60- 90 napot vagy annál hosszabb időt szándékoznak Thaiföldön eltölteni.
Thaiföldre érkezést követően 2 hetet karantén szállodában kell eltölteni. Az országban több helyen vannak karantén szállodák, de Bangkokban a legolcsóbbak, ezért itt ajánlunk néhány szállodát, melyekben el lehet tölteni a 2 hetes kötelező karantén időszakot.
Karantén szállodák között is vannak különbségek, így nem mindegy, hogy a két hetes bezártság idejére milyen szállodát választ magának az az utazó. Bangkokban az olcsóbb karantén szállodákban nincs erkély csak ablaka van a szobáknak. A háromszori étkezés sem kielégítő az Európai gyomor számára, mert többnyire thai ételeket adnak, chilivel, currivel, ill. az adagok sem akkorák, mellyel az Európai ember jóllakna.
Utasainknak Bangkokban olyan karantén szállodákat ajánlunk, melyeknek van erkélyük és azokat az első naptól kezdve lehet is használni, ill. a háromszori étkezéshez nyugati menüből lehet választani.

Thaiturizmus © 2014-2021 Minden jog fenntartva!