Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Thai Fesztivál akciós utazási ajánlatok Phuketre, Rayongra, Koh Changra ajánlataink

Phuket

Phuket a Malajziáig terjedő csodaszép földnyelv Thaiföld leggyorsabban fejlődő üdülőterülete az Andaman tenger partján. A magyar turisták körében a legnépszerűbb üdülőhely Phuket, ezért sokan választják nyaralásuk helyszínéül. Budapestről Phuket akár az Emirates, akár a Qatar Airways járataival egy átszállással elérhető. Bangkokból Phuket már olcsó fapados járatokkal is elérhető, melyek kb. 1 óra alatt teszik meg a Bangkok-Phuket közötti távolságot.

Phuket utazás

Aki kulturális igényeit már kielégítette Bangkokban, az forduljon Phuket felé. Pompás strandok, várják a Phuketre látogatókat. ( Patong Beach, Karon Beach, Kata Beach ). Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a szigeten. Az élet könnyed és kozmopolita. Dél felé utazva Bangkok fényévnyi távolságra tűnik. Búvárkodás, halászás, úszás vagy egyszerűen lazítás a kristálytiszta Andaman tengerben Thaiföld déli részén - Phuket rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Rayong

Rayong Bangkoktól Dél-Keleti irányban kb. 190 km távolságra a Thai-öbölben helyezkedik el. A lakosság halászattal foglalkozik, egyik fő termékük a halszósz.
Nyugodt csodálatos tengerparti rész, fehér homokos partszakaszokkal, a pihenni vágyók igazi paradicsoma.
Rayong utazás

Rayong ma már kedvelt üdülőhely, de főleg a thai lakosság körében népszerű. Bangkoktól kb. 190 km-re délkeletre található, busszal az út Rayongra a közlekedési helyzettől függően kb. 4 óráig tart. Rayong rendkívül nyugodt üdülőhely, sem bárok, sem éjszakai szórakozóhelyek nincsenek. A tengerpart szép és a környező szigetekre is el lehet menni kirándulni. Amennyiben nyugodt szabadságra vágyik tele romantikus helyekkel és elhagyatott tengerpartokkal, akkor Rayong megfelelő célállomás.

Koh Chang

Koh Chang a 2. legnagyobb szigete Thaiföldnek. Tengeri nemzeti parkja 52 kisebb szigetből áll. Koh Chang Thaiföld kétségkívül legegzotikusabb, paradicsomi szigete a kambodzsai határ közelében, Bangkoktól kb.400 km-re található (Tratból komppal elérhető). Az esőerdővel borított hegyek mélyén megbúvó vízesések, a tengerparton karibi szigetek hangulatát idéző, fehér homokos, pálmaligetes strandok és a vízre épült kis halászfalvak minden ideérkezőt azonnal lenyűgöznek.

Koh Chang Utazás

Koh Chang egy kevésbé felfedezett sziget, nem úgy mint Phuket, Koh Samui vagy a többi déli sziget. Azok számára ideális választás, akik szeretnének elmenekülni a mindennapok nyüzsgése elől, vagy egy tartalmas körutazás után szívesen pihennének pár napot háborítatlan környezetben.

Thaiturizmus © 2014-2019 Minden jog fenntartva!