Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
*** *** *** 

Vietnám körút 16nap/15éj, Hanoi,Halong,Sapa,Hue,Danang,Hoi An,Nha Trang,Mekong delta,Saigon

Vietnam körút, körutak, körutazás, nyaralás, üdülés, vietnami utak, utazás


Fedezze fel Vietnámot egyénileg, saját tempóban. Egyénileg utazóknak ajánljuk Vietnámi útjainkat. Vietnam út, utazás, körút, körutazás. Vietnámi körút 16nap/15éj, Hanoi, Sapa, Halong, Hue, Danang, Hoi An, Nha Trang, Mekong delta, Saigon



ÉrvényességFelnőtt ár   Gyerek ár
2023. március 1 - 2024. október 31 Ár lekérésre

Utazás alapadatai:

Utazás típusa:    Körutazás
Kiutazás: Egyénileg
Szállás: ***
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 16 nap/15 éj



Ajánlatkérés egyedi indulással
  

Program leírás:

Vietnám körút (16 nap / 15 éj) : Hanoi – Halong Bay - Sapa - Hue - Danang - Hoi An – Nha Trang – Mekong - Ho Chi Minh City (Saigon)

Indulás időpontok : 2023. március 1. - 2024. október 31. (folyamatosan minden nap). Az ár lekérésre, minimum 2 fő együtt utazása esetén érvényes.

1. nap Hanoi
Érkezés Hanoi NoiBai repterére menetrend szerint, majd transzfer a szállodába.
Éjszaka Hanoiban.

2. nap Egész napos Hanoi városnézés (R, E)
08.00-08.30 Indulás a szállodából. Első állomásunk a Ba Dinh tér és az a fölé magasodó Ho Chi Minh, a modern Vietnam alapító atyjának mauzóleuma. Ezen a téren nyilvánította Ho Chi Minh elnök 1945. szeptember 2-án függetlennek Vietnámot. Itt található a hatalmas márvány mauzóleum, melyben hűtött teremben őrzik az 1969-ben elhunyt, Ho Chi Minh elnök bebalzsamozott testét. A mauzóleum szomszédságában található az a ház, ahol Ho 1945 nyarán lakott. Itt tanulmányozva az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és írta beszédét. Innen tovább haladunk Hanoi egyik fontos szimbóluma, az Egylábú pagoda felé, mely egy erődhöz hasonlít. Az épületet egyetlen betonoszlop támasztja alá, távolról úgy néz ki, mint a lótuszvirág szárral együtt. A pagoda Ly Thai Tong király látomásából jött létre. Néhány sarokra fekvő Nyugati-tó ad helyet Vietnam legrégebbi pagodájának, a Tran Quoc Pagodának. Az épületet a 6. században Ly Nam De uralkodása idején létesítettek. A kellemes séta után egy helyi étteremben megkóstolunk néhány igazán kiváló vietnami ételt. Ebéd után felkeressük a Néprajzi Múzeumot, majd az Irodalom Templomát. A Konfucius-templom mintájára épült Van Mieut Ly Thanh Tong Király hozta létre 1070-ben. Majd hat évvel később itt nyitotta meg az ország első egyetemét. Kezdetben a királyi család gyermekei tanulhattak, idővel bárki jelentkezhetett, akinek meg volt a megfelelő előképzettsége. Tovább folytatjuk utunkat a smaragdzöld Hoan Kiem-tóhoz, ahol megtekintjük a szépséges Ngoc Son templomot, amely egy kis szigeten a tó északi végében található. A nap végén szabad program.
Éjszaka Hanoiban.

3. nap Hanoi - Halong Öböl (R,E,V)
Reggeli után, 08.30 órakor indulás busszal Halong öbölbe. 12:45-kor beszállás a hajóba, rövid tájékoztató a túráról. A mészkő szigetek közötti hajókázás közben ebéd a hajón. Hajóval megtekinjük a Dinh Huong, Ga Choi, Dog, és Sail szigeteket, valamint feklfedezzük a Sung Sot barlangot. Továbbhajózás a Titov szigetre, ahol napozásra és fürdésre van lehetőség a Titov parton. 17:30-19.00 óraig Suset party a hajón, mely közben megcsodálhatjuk a naplementét. 19:00 órakor vacsora hajón, majd pihenés.
Éjszaka a hajón.

4. nap Halong Öböl - Hanoi - Éjszakai vonat (R, E)
Kora reggel Tai Chi a hajón vagy napkelte fotózás. Majd reggeli a hajón, továbbhajózás a Man’s head sziget környékén, majd kajakozás az öbölben. Ezután meglátogatjuk a Ba Hang halászfalut., majd visszaindulunk a kikötőbe. Ebéd előtt részt vehetnek egy rövid főző tanfolyamon, mielőtt felszolgálnák Önöknek a hagyományos vietnami ebédet. 13 órakor érkezés Halongba, majd transzfer vissza Hanoiba (várható érkezési idő 17:00) a vonat pályaudvarra, majd éjszakai hálókocsis vonattal (kb.8 óra) indulás Lao Caiba.
Éjszaka a vonaton.

5. nap LaoCai - Sapa - TaVan falu (R, E, V)
Kora reggel érkezés LaoCaiba a vasútállomásra, majd transzfer Sapaba, a hegyek között gyönyörű rizsteraszokkal körülvett kisvárosba. Check in a szállodába, majd reggeli. Reggeli után meglátogatjuk a Cat Cat és a Sin Chai falukat, ahol a Hmong-ok élnek. Megismerkedünk a hegyi törzsek kultúrájával, minden napjaival és gazdálkodási szokásaikkal. A Hmong törzsek kézzel készített textiliáik nagyon népszerűek.  Útba ejtünk egy vizierőművet és egy vízesést is, valamint útközben láthatjuk a rizsteraszokat, és találkozhatunk vizibivalyokkal is.
Éjszaka Sapaban.

6. nap TaVan - GiangTaChai - Supan.  (R, E, V)
Reggeli után indulunk a Muong Hoa völgybe, ahol meglátogatjuk a Hmong és Dzay törzseket. Felmegyünk a „Mennyei kapu” hágóra, a hegység legmagasabb hágójára, megcsodáljuk a Muong Hoa völgyet és a Fansipan hegyet. Útköben ebéd, majd indulás vissza Sapaba.
Éjszaka Sapaban

7. nap Sapa - LaoCai - Éjszakai vonat - Hanoi (R, E, V)
Reggeli után szabad program (Sapa és a piac felfedezése egyénileg) vagy félnapos kirándulás lanovkával a Fansipan hegyre, mely 3147 m magas. A lanovka 20 perc alatt repít fel minket a hegy tetejére, a felhők fölé, ahol lélegzetelállító látvány tárul elénk Vietnam tetején. Egy békés kertkomplexumba érkezünk, kőösvényekkel, ősi azáleafákkal és 18 bronzszoborral. Ezek a szobrok vezetnek el a hegyoldalon magasodó 20 méteres égi Buddha-szoborhoz - az ország legnagyobb szobrához.
16 órakor indulás Sapaból LaoCai vasútállomásra, ahonnan az éjszakai vonattal megyünk Hanoiba. Vacsora LaoCaiban.
Éjszaka a vonaton.

8. nap Hanoi - Hue repülővel (E)
05.00 órakor érkezés Hanoiba, majd transzfer a repülőtérre, ahonnan Hue-ba repülünk. Érkezés után transzfer a szállodába. Majd városnézés Hueban, felfedezzük a Császárváros és meglátogatjuk TuDoc és Khai Dinh királyok sírjait is.
Éjszaka Hueban. -- igény szerint a Hue tartózkodás bővíthető további napokkal és programokkal demilitarizált övezet , Bach Ma nemzeti park, Phong Na barlang, kézműves falu látogatás, Tam Giang laguna tenger gyümölcsei vacsorával.

9. nap Hue - Danang - Hoi An (R, E)
Reggeli után 08 órakor hajós kirándulás ThienMu pagodához, majd a Citadella megtekintésére kerül sor. Ezt követően továbbutazás Hoi Anba. Útközben ebéd és meglátogatják a LangCo tengerpartot. Útközben fotózás a HaiVan Passról. Danangban meglátogatjuk a Cham múzeumot és a Márvány hegyet. Érkezés este Hoi Anba.
Éjszaka Hoi Anban.

10. nap Hoi An (R, E)
Reggeli után városnézés Hoianba, felkeressük a régi kereskedőváros utcácskáit, séta a Japán hídhoz, TanKy házhoz, PhucKien pagodához, Hoian múzeumba és a piacra. Ebéd útközben egy helyi étteremben.
Éjszaka Hoi Anban. -- igény szerint a Hoi An tartózkodás bővíthető további napokkal és programokkal My Son, piac, Bascet Boat csónak túra, főzőiskola, zöldség farm, Márvány és Majom hegy, Am Phu barlang, Ba Na Hills és Aranyhíd.

11. nap Hoi An - Danang - NhaTrang repülővel(R)
Reggeli után transzfer Hoi Anból Danang repterére, majd repülés NhaTrangba. Transzfer a szállodába. A nap hátralevő részében strandolás NhaTrang tengerpartján.
Éjszaka NhaTrangban.

12. nap NhaTrang hajókirándulás (R, E)
08.30 órakor indulunk a TriNguyen akváriumhoz, ahol több száz fajta halat nézhetnek meg. Ezután tovább indulunk Mot szigetre, ahol a korallok között snorkerezésre van lehetőség. Ebéd az öbölben, mely közben élvezhetjük a tenger gyümölcseit. Délután pihenés Tranh beachen. 16.45-kor érkezés vissza a kikötőbe, majd transzfer a szállodába.
Éjszaka NhaTrangban. -- igény szerint a Nha Trang-i tartózkodás bővíthető további napokkal és programokkal Ba Ho vízesés, Dalat városnézés, Vinpearl, Long Song Pagoda, Salanganes szigetek, Po Nagar templom együttes, Suoi Do Pagoda,

13. nap NhaTrang - Ho Chi Minh City (Saigon) repülővel (R)
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés NhaTrangból Ho Chi Minh városba. Érkezés után transzfer a szállodába. Délután Saigon városnézés, mely során meglátogatjuk a Nottre Dame székesegyházat, a Központi posta épületét, az Újraegyesítés palotáját és a Hadtörténeti múzeumot.
Éjszaka Saigonban.

14. nap Ho Chi Minh City - CuChi alagutak (R, E)
Reggeli után a Chu Chi alagútrendszert keressük fel. A legendás, több mint 200 km hosszú alagútrendszer fontos szerepet játszott a háborúban. A vietkongok Chu Chiben tervezték meg Saigon megtámadását. Az alagútrendszerben kialakított lakóterek, elsősegély-állomások, konyhák, színház-és hálótermek, fegyverraktárak, nyomdák, kutak, tárolók, fegyvergyárak, tábori kórházak és parancsnoki központok is találhatók. 1960-ban ádáz csata folyt a vietkongok és az amerikaiak között ahol Cu Chi volt a "Demilitarizált övezet". A túra végén megkóstolhatjuk a maniókát, amit a gerillák ettek a háború alatt. Ezután visszaindulunk Ho Chi Minhbe.
Éjszaka Saigonban.

15. nap Ho Chi Minh City - Mekong Delta (R, E)
Indulás Saigonból a Mekong Deltához, mely 72 kmre van délnyugatra a várostól. Érkezés MyTho városba, ahol megnézzük a Vinh Trang pagodát, mely a legfigyelemreméltóbb pagoda a delta vidékén. Ezután hajókázás következik a Mekong folyón keresztül, a buja növényzettel borított szigetekhez és kis vidéki közösségekhez. Hajózás Thai Son szigethez, ahol lehetőség nyílik a helyi falu meglátogatására, és különleges trópusi, a területen jellemző gyümölcsök megkóstolására. Ebéd a helyi kis étteremben, ahol a helyi specialitást, az elefántfül halat, lehet megkóstolni. Délután visszautazás Saigonba.

16. nap Ho Chi Minh City (R)
Reggeli a szállodában, majd szabadidő. Transzfer a repülőtérre a nemzetközi járathoz.


Vietnám körút ára tartalmazza:
- Szállást 12 éjszakára igény szerinti 3, 4 vagy 5 csillagos szállodában , 1 éjszaka hajón kétágyas kabinokban és 2 éjszaka hálókocsis vonaton.
- Transzfereket
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Angol nyelvű idegenvezető
- Belépődíjakat
- Hajókirándulásokat a leírtak szerint
- 3 belföldi repülőjegyet illetékkel együtt Hanoi -Hue // Danang-NhaTrang//NhaTrang - Saigon útvonalon

A program igény szerint kombinálható tengerparti üdüléssel Danangban, Hoi Anban, Nha Trangban, Mui Ne beachen vagy Phu Quoc szigeten.

Vietnám körút ára nem tartalmazza:
- Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet
- Vietnámi vízum és ügyintézés díját
- Italokat
- Programban nem jelzett étkezést.
- Személyes kiadások, sürgősségi transzferek
- Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap)
- Sztornó-, betegség-, baleset-, poggyász biztosítást

Fontos

- Az ár 2023. március 1 - 2024. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 360 HUF / USD árfolyamig garantáljuk. 20 nappal indulás előtt az aktuális árfolyamnak megfelelő árfolyam felár fizetendő. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

Szállás leírás:

Holiday Sapa Hotel***
Sapa, Market Area

A Holiday Sapa Hotel egy titokzatos és gyönyörű város szívében található, számos kulturális és történelmi látnivaló közelében. A szobák egy része a városra, másik része a hegyre néz. Minden szoba fel van szerelve légkondicionálóval, kábel TV-vel, és fürdőszobával. Az 5. emeleten, lévő étteremből remek panoráma nyílik a környező hegyekre. Az étteremben vietnami specialitásokat, nyugati-és ázsiai ételeket szolgálnak fel.

Szolgáltatások: szobaszerviz, csomagolt ebéd, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, privát be- és kijelentkezés, közös társalgó/TV szoba, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, nadrágvasaló, napi takarítás, fax / fénymásolás, szuvenír / ajándékbolt, VIP szobalétesítmények

Kültéri egységek: kert

Szabadidős lehetőségek: masszázs, kerékpárkölcsönző

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában, svédasztalos étterem, büfé, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Általános: széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, lift, fűtés, légkondicionálás

 

Halong Opera Cruise****
Halong Bay, Halong Bay

A Halong Opera Cruise vendégei számára egyedi és emlékezetes marad a Halong Öbölbeli kirándulás . Ez még egy elegáns és hagyományos tervezésű három emeletes Junk, melyet 2009-ben építettek. Kabinokban légkondicionáló és forró vizű zuhanyzók , míg a VIP kabin fürdőszobával ellátott. A pihenés és kikapcsolódás közben , a vendégek is részt vehetnek fedélzeti főzésben, vagy csatlakozhatnak a napozóteraszon tartott Tai Chi-hez.

Kültéri egységek : napozóterasz

Szabadidős lehetőségek : horgászási lehetőség, sznorkelezés, masszázs, könyvtár, karaoke

Étkezés : étterem, bár, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, mosoda

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, hangszigetelt szobák, légkondicionálás

Hue Queen Hotel***
Hue, City Central

Hue Queen Hotel az UNESCO által a Világörökség részévé nyilvánított Hue városának központi részén, a Parfüm folyótól nem messze található. A szobák gazdagon díszített modern bútorokkal vannak berendezve.

Kültéri egységek : szabadtéri úszómedence (egész évben nyitva)

Szabadidős lehetőségek : szauna, masszázs, kerékpárkölcsönző

Étkezés : étterem, bár, à la carte étterem, svédasztalos étterem, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet : Ingyenes! A szobákban WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, mosoda, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, tárgyalás / bankett lehetséges, fax / fénymásolás, szuvenír / ajándékbolt

Általános : széf, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, lift, légkondicionálás

Thuy Dong 3 Hotel***
Hoi An, Óváros

A 2003-ban épült nemzetközi színvonalú Thuy Duong 3 Hotel Hoi An óvárosában, Da Nang városának nemzetközi repülőterétől 30 km-re található. Az ősi városrész mindössze 5 perc sétára van a szállodától. A trópusi kertekkel körülvett szálloda medencét, wellness-részleget, éttermet kínál vendégeinek.

Kültéri egységek : grillezési lehetőség, kert

Szabadidős lehetőségek : horgászási lehetőség, kerékpározás, búvárkodás, szauna, fitneszközpont, wellnessközpont, masszázs, törökfürdő / gőzfürdő, kerékpárkölcsönző, esti szórakozási lehetőségek

Étkezés : étterem, bár, reggeli a szobában, à la carte étterem, svédasztalos étterem, büfé

Internet : Ingyenes! A bizniszközpontban modemes internet biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, autókölcsönző, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt

Általános : újságok, széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Green Hotel***
Nha Trang,

Green Hotel Nha Trang központjában a beachtől gyalogosan négy percre helyezkedik el. A szállodában 66 hagyományosan berendezett szoba várja a vendégeket. A szálloda közelében kis éttermek és üzletek szolgálják a nyaralókat.

Szabadidős lehetőségek : bár, à la carte étterem, svédasztalos étterem

Étkezés : étterem, bár, à la carte étterem, svédasztalos étterem, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet : Ingyenes! A szobákban WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, autókölcsönző, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, közös társalgó/TV szoba, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, szuvenír / ajándékbolt

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, lift
 

Saigon Star Hotel***
Ho Chi Minh City (Saigon), I. kerület

Saigon Star Hotel Saigon ( Ho Chi Minh City ) belvárosában helyezkedik el, csupán 300 méterre a Ben Thanh Piactól. A 3 csillagos szállodában 50 szépen berendezett szoba várja az utasokat.

Szabadidős lehetőségek : szauna, masszázs, karaoke

Étkezés : à la carte étterem

Internet : Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, lift, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Az utazás végső ára az alábbiakat nem tartalmazza : - Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet - Vietnámi vízum és ügyintézés díját - Italokat - Programban nem jelzett étkezést. - Személyes kiadások, sürgősségi transzferek - Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap) - Sztornó-, betegség-, baleset-, poggyász biztosítást
Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!